CNC marásCNC műhely

CNC megmunkáló műhelyben gépalkatrészek gyártása
hazai és külföldi piacra egyaránt, rövid határidővel,
minőségi bizonyítvánnyal

kontener-rendeles

Konténer rendelés

Konténer rendelés, konténer szállítás több éves szakmai tapasztalat Nézze meg referenciáinkat Kérjen árajánlatot most! Hívjon most és akár egy órán belül szállítjuk is építési törmelékeit, lomokat, bármilyen szilárd hulladékot.

székhelyszolgáltatásSzékhelyszolgáltatás Budapest XIII. kerület

Székhelyszolgáltatás vidéki és külföldi cégeknek,
maximális diszkrécióval, postai leveleit szkenneljük és
küldjük e-mailen naponta.

Autóbérlés Autóbérlés Budapest 

Autóbérlés akár 1 napra, hétvégére, családlátogatásra
és egyéb alkalmakra. Autóink között talál családi autót
is kis fogyasztással.

forgalomba helyezés, honosítás magyarországon

Forgalomba helyezés, honosítás

Külföldön vásárolt autó magyarországi forgalomba helyezése vagy honosítása teljes körű okmányirodai ügyintézéssel. Ön az új forgalmi engedélyt és az új magyarországi forgalmi rendszámot kapja meg tőlünk.

 

Cellulóz szigetelés, cellulóz befúvás az egyik legjobb utólagos szigetelési forma. Kijelenthetjük, hogy a kőzet és az üveggyapottól jóval kiemelkedőbb hőszigetelést érhetünk el vele akár padlás, tetőszigetelés, vagy födém szigetelést végzünk.

iPhone szerviz Budapest

iphone szerviz Budapest VI. kerület leesés után egy betört kijelzővel használhatatlan a mobil. iphone 7 LCD helyszínen megvárható cserével, garanciával. iphone LCD ár.

Menedzserszűrés három választható kategóriában
Menedzserszűrés Budapest V. kerület Menedzserszűrő csomagjainkban szereplő vizsgálatok nagyon fontosak a stresszes, túl hajszolt életmódban élőknek, akiknek nincs idejük mozogni, nem figyelnek a helyes étkezésre és/vagy esetleg dohányoznak is. Kérés esetén egyénre szabott csomagot is összeállítunk, ami a megrendelő szokásain és életvitelén alapul.